Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld

DKK 260

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Vælg garn efter den ønskede størrelse nedeunder. Se garnforbruget ved hver af garnerne.
Dansk Pelsuld 8/2
Garnforbrug til størrelse - Small: 2 nøgler, Medium: 3, Large : 3 nøgler, X-large: 3 nøgler,
Qty:-+

Lidt om Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld:

 

Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld 8/2 er en spændende lun vest designet af Karen-Maria Grau og strikket i Dansk Pelsuld 8/2 Fersken farve 10 med et meget spændende mønster. Vesten strikkes nedefra og op.

Størrelse: Small (medium) large (x-large)

Mål: Overvidde: Ca. 96 (102) 108 (114) cm.
Længde: Ca. 50 (53) 57 (59) cm.

Garn: Dansk Pelsuld 8/2 fra Tante Grøn CPH.

Garnforbrug: ca. 200 (250) 275 (300) g.

Pinde: Nr. 3 og 3 ½, lille rundp nr. 3, hjælpep til snoninger.

Lidt om Dansk Pelsuld 8/2: 

(Den tynde) fra Hjelholts Uldspinderi, som Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld er strikket af det skønne glansfulde uld fra det Gotlandske Pelsfår. Hjelholt Uldspinderi opkøber hvert efterår det nyklippet uld fra de danske Gotlandske Pelsfår. Desuden supplerer de med tilsvarende uld af høj kvalitet fra Sverige. Deres skønne uld bliver håndsorteret og forarbejdet på deres spinderi.

Den gotlandske pelsuld findes i forskellige grå nuancer, og netop farvningen på disse grå nuancer giver garnet sit helt særegne fantastiske farvespil. De lysere farver er farvet på den lysegrå pelsuld, imens de mørkere farves på den mellemgrå, eller helt mørke pelsuld.

Den Gotlandske pelsuld er en meget glat og glansfuld uldfiber. For at opnå kvalitetsgarnet Dansk Pelsuld 8/2, har Hjelholts Uldspinderi blandet pelsulden med lidt blød merino. Merinoulden som anvendes kommer fra de Britiske Falklandsøer, hvor der pga. klimaet er optimale betingelser for en dyreetisk produktion af merinould.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes GarnArwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Overvidde i cm

90, 96, 102, 109, 118, 125

Hel længde i cm

54, 55,5, 57,5, 59, 61, 63

Ærmegabshøjde

23, 23,5, 24,5, 25, 26, 27

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aprilvest – Mønsterstrik i Dansk Pelsuld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved