Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tern

Workshop – Tern

Workshop – Tern i butikken på Frederiksberg

 

Workshop – Tern afholdes den 5. oktober  2023 Kl. 17.30 – 20.00

 

Kom til en spændende og farverig workshop, hvor Stine Hoelgaard Johansen vil vise dig forskellige måder at få tern på dit strik på. Ud for 2 forskellige prøver, som du har strikket i forvejen og har med til workshoppen, viser jeg dig både, hvordan man henholdsvis væver og hækler flotte tern.

Det bliver en aften, hvor der leges med garn og farver og hvor du helt sikkert bliver overrasket over, hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

Underviser: Stine Hoelgaard Johansen

Dato:              Torsdag d. 5. Oktober
Tidspunkt:    17:30 til 20:00
Sted:               Tante Grøn CPH på Frederiksberg
Pris:                 Kr. 269

Du medbringer: 2 strikkeprøver + samme garn og evt flere farver + stor stoppenål.

Jeg medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration, samt hæklenåle.

Billet: Købes i Stines Varehus www.stinehoelgaard.dk

Du skal lige bemærke at du får lektier for til denne workshop. De 2 prøver skal være strikket og medbringes på aftenen. Jeg sender dig informationerne om prøvernes størrelse, når du har tilmeldt dig. Du kan købe billetten i Stines Varehus. Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn CPH.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Hvis vi skulle være udsolgt for en farve, frygt ej! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre.
Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Workshop i broderi

Lidt om Workshop i broderi med Jena Kofoed Har du styr på de forskellige broderisting. Ellers har du nu muligheden for, at få grundlæggende kendskab

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved