Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Rosiminte

Workshop i Roosimine

Workshop i Roosimine i butikken på Frederiksberg

 

Workshop i Roosimine afholdes den 12. oktober  2023 Kl. 17.30 – 20.00

 

Workshop i Roosimine giver chancen for at kigge nærmere på den estniske strikketeknik Roosimine, hvor der strikkes en mønsterfarve ind på en ensfarvet bund, således, at mønsterfarven ligger løst ovenpå strikken. Dette giver en flot tekstur og nye muligheder. Det var ganske kort fortalt. Jeg vil guide dig stille og roligt gennem teknikken og dele ud af mine tips og trick knyttet til denne teknik, foruden af vise dig eksempler på hvor og til hvad teknikken kan bruges til.

For at vi kan nå al det jeg gerne vil vise dig, skal du i forvejen have slået 60 masker op med dit bundfarve garn og strikket 3 omgange glatstrik. Du vælger selv tykkelsen på garnet, brug gerne rester.

Dato:               Torsdag d. 12. Oktober
Tid:                   17:30 til 20:00 (2½ t)
Underviser:   Stine Hoelgaard Johansen
Sted:                Christian Winthers vej 2, Frederiksberg
Pris:                  269 kr (incl kaffe og småkager)

Du skal medbringe: forskellige garnrester, tykke og tynde.

Jeg medbringer: Kompendie og prøver.

Tilmelding: Billetten købes i Stines Varehus (https://stinesvarehus.bigcartel.com/)

Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at komme, må du gerne sælge billetten videre til en anden person, giv mig blot besked derom på stihj@sol.dk.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din eksperter inden for garn!

Vi er stolte af at præsentere vores omfattende udvalg af garn i en vidunderlig palet af farver. Skulle vi være udsolgt for en bestemt farve, behøver du ikke frygte! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål om vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne hænder. Vores personale er altid parat til at give dig personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Hvis du ikke kan komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Hvis du er interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterårs- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for strikning og hækling, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til dig. Vi ser frem til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Workshop i broderi

Lidt om Workshop i broderi med Jena Kofoed Har du styr på de forskellige broderisting. Ellers har du nu muligheden for, at få grundlæggende kendskab

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved