Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

IMG_20210512_093429

Workshop i Romber og Rektangler – Oldemorfirkanter den 16. maj Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00

Workshop i Romber og Rektangler – Oldemorfirkanter med Stine Hoelgaard Johansen

Lær at hæklede irregulære oldemorfirkanter, og bruge dem til årets fedeste taske eller en farverig pude den 16. maj 2024 fra kl 17.30 til 20.00 hos Tante Grøn CPH.

Du kan deltage i Workshop i Romber og Rektangler – Oldemorfirkanter både som letøvet og øvet. Vi starter aftenene med at hækle en klassisk oldemorfirkant, hvor jeg samtidig viser dig gode tips til opstart og farveskift, så du undgår for meget endehæftning. Herefter følger 2 variationer over oldemorfirkant, en rombeformet og en rektangel.

Jeg medbringer forskellige modeller til inspiration, snakker om valg af farver og vise den teknik jeg ynder at hækle min firkanter sammen med.

Hvor og hvonår:

Adresse: Christian Winthersvej 2, 2000 Frederiksberg, tæt ved Frederiksberg Metrostation
Dato: Torsdag d. 16. maj
Tidspunkt: fra kl. 17:30 til 20:00 (2½ t)
Pris og tilmelding: 269 kr pr billet som kan købes i Stines Varehus https://stinesvarehus.bigcartel.com/
Du medbringer: Mindst 3 nøgler garn i ens tykkelse, gerne flere og gerne rester + tilhørende hæklenål.
Underviser: Stine Hoelgaard Johansen (@stinehoelgaard) medbringer kompendie, prøver og hæklenåle.
PS. Tante Susanne giver 10% på al garn i butikken den pågældende aften.

Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn CPH.

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi præsenterer med stolthed vores brede udvalg af garn i smukke farvepaletter. Hvis vi skulle være udsolgt af en specifik farve, behøver du ikke bekymre dig – vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål om vores garnsortiment eller brug for hjælp til at vælge det rette garn til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan opleve vores garn med egne hænder. Vores venlige personale står klar til at give dig personlig betjening og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke besøge butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og praktiske tips om strikning og hækling, så du altid er velinformeret. Hvis du ønsker at lære mere og udvikle dine færdigheder, er du velkommen til at deltage i vores workshops, som primært finder sted i efterårs- og vinterperioden. Her deler vi gerne vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for strikning og hækling, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via e-mail, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved