Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Skærmbillede 2024-02-09 kl. 12.38.56

Meet and Greet – Friederich på pindene med Ditte Larsen, Mandag den 19. februar Fra 16-18

Meet and Greet – Friederich på pindene med Ditte Larsen, Mandag den 19. februar Fra 16-18 i butikken

 

Kom og mød Ditte Larsen Mandag den 19. februar fra 16-18. Her kan du se modellerne fra “Friederich på pindene” – lige her i butikken. Modellerne er fra Ditte Larsens nye bog med romantiske strikkeopskrifter. Hun er inspireret i sine farveholdninger af den tyske maler David Caspar Friederich. Det er smukke opskrifter og i kan glæde jer til de skønne garner fra Isager, som er basis for bogen. Glæd jer og kom og få et glas bobler og lidt frugt og prøv modellerne og hør Ditte fortælle.

Du kan se mere om bogen på Isager´s hjemmeside.

Lidt om Ditte Larsen:

Ditte Larsen er en anerkendt strikdesigner med en markant kreativ vision og en dyb forståelse for både farver og teksturer. Hendes designs er ofte kendetegnet ved en unik blanding af traditionel håndværksmæssig kunnen og moderne æstetik. Larsen har et skarpt øje for detaljer og formår at skabe strikkeopskrifter, der både er smukke og funktionelle.

Ditte Larsen er kendt for hendes evne til at skabe harmoniske farvekombinationer og for hendes sans for stilistiske detaljer, der giver hendes designs et unikt præg. Hendes arbejde er blevet anerkendt både nationalt og internationalt, og hun fortsætter med at være en betydningsfuld skikkelse inden for strikdesignverdenen med hendes tilgang til håndværket, der i de senere år har bevirket udgivelse af to bøger om henholdsvis Marie Krøyer og Bindesbøll på pindene.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved