Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Varme og Trøste Får Kit

DKK 140

Havblik fra Tante Grøn CPH
Farve 1 (ansigt og ben)
Havblik fra Tante Grøn CPH
Farve 2 (pelsen)

Varme og Trøste Får Kit – Den perfekte gave til de nybagte forældre

I rækken af Varme og Trøste dyr er her Fåret. Det fine får er tiltænkt som en varmedunk men kan også bruges som bamse. Den er som skræddersyet til barnevognen i følgeskab med den lille så der bliver dejligt lunt under dynen på de lange gåture. Den kan også bruges som sove/tøj dyr til børneværelset. Man kan fylde kroppen op med vat hvis man ikke ønsker at bruge den som varmedyr. Varme og Trøste Får Kit er tiltænkt en lille stofpose inde i fåret fyldt med hvedekerner. På bagsiden af fåret syes en lynlås ind så man kan tage posen med hvedekerner ud og varme den op ved lave grader.

OBS. Lynlåsen, stofpose og hvedekerner følger ikke med i kittet men kan købes i diverse hobby butikker.

Du skal blot vælge farve 1 (ansigt og ben) og farve 2 (pelsen) og så hører der rødt garn med til det lille røde hjerte. Du kan evt. bruge en rest sort eller grå bomuld til øjnene. Fåret på billedet er hæklet i Havblik farve 14 beige og 01 natur

Materialer: Havblik fra Tante Grøn CPH
Mål: Det færdige får bliver cirka 28,5 cm høj og 17 cm bred.
Hæklenål str: I opskriften anvendes hæklenål str 3 eller 3,5.

Lidt om garnet

Havblik bomuldsgarner 100 % Bomuld. I et nøgle Havblik garn er der 100 gram og 275 meter. Det er garn til hækling og strik på pinde 3-4. Denne bomuld er spundet af 8 bomuldstråde. Kvaliteten er en særlig kæmmet bomuld. Det giver et markant blødere følelse, både i brug og imens der hækles eller strikkes med Havblik garn. Den er spundet så den er nem at hækle med. Man kan nemt få fat med hæklenålen med Havblik garn, og trådene skiller ikke ad. Man kan selvfølgelig også strikke rigtig fint med den. Den findes i over 40 forskellige farver i Havblik garn, og de er sat sammen, så der hele tiden er en skala af tre farver der passer sammen. Producenten farver i OEKO-TEX® certificeret bomuldsgarn.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varme og Trøste Får Kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved