Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tynn Peer Gynt Gråmeleret 1042

kr.39,00

Lidt om Tynn Peer Gynt fra Sandnes:

Peer Gynt har været på markedet helt siden 1938 og strukturen i garnet gør, at det har været en favorit til koftestrik . Peer Gynt er fortsat et lige så populært garn i dag som den gang. Nu har Sandnes lanceret en tyndere version af præcis den samme garn, med de samme gode egenskaber. Tynn Peer Gynt Gråmeleret 1042 100% Norsk uld, ikke superwash-behandlet. Sweatre i norsk uld vil føles lette, lune og blir blødere for hver gang du bruger den. Norsk uld er slidstærk og holder godt i form og facon over tid. Du behøver ikke vaske ofte, så det sparer på miljøet. Sandnes anbefaler at sweatre luftes. Strik i norsk uld har lang levetid og kan være fine i flere generationer.

I Peer Gynt og Tynn Peer Gynt bruges de samme fiber og fremstilles blot i forskellig tykkelse – Tynn Peer Gynt er 3-tråds garn og Peer Gynt 4-tråds garn.

Vasker du Tynn Peer Gynt Gråmeleret 1042 i maskine anbefaler Sandnes at alle uldsweatre i Peer Gynt og Tynn Peer Gynt vaskes separat på uldprogram eller håndvaskeprogram for en mest skånsom behandling. Centrifuger og tør strikket liggende fladt og på et håndklæde. Brug aldrig vaskepose når du vasker håndstrikkede sweatre i uld. Dette skaber friktion, som kan føre til at strikket filter.

Fakta om Tynn Peer Gynt Gråmeleret 1042:

LØBELÆNGDE: CA 205 METER PR. 50 GRAM
VEJLEDENDE PINDE: PINDE NR. 3
STRIKKEFASTHED: 27 MASKER = 10 CM
RÅMATERIALET KOMMER FRA: NORGE

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn, der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres og Arwetta. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tynn Peer Gynt Gråmeleret 1042”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved