Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strikkebok fra Rauma

kr.350,00

Lidt om Strikkebok fra Rauma:

 

OBS: Strikkebok forventer vi at modtage i uge 13. Vi sender ud så snart vi har modtaget bogen. 

 

Strikkebok indeholder et udsnit af 56 af Raumas allersmukkeste opskrifter. Opskrifterne i Strikkebok er en samling af nøje udvalgte modeller fra Raumas udgivelser over årene. Bogen er både for begyndere og øvede strikkere.

Strikkebok indeholder både opskrifter på huer og vanter, der appellerer til begyndere, samt mere komplicerede sweatre og jakker i strukturer og flere farver, der henvender sig til mere erfarne strikkere.

Alle billeder i bogen er i Raumas sædvanlige æstetiske stil og som en ekstra feature er bogen lavet, så den kan ligge fladt opslået.

Antal sider: 194
Sprog: Norsk
Mål: 23 x 30 cm
Format: Hardcover

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,750 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strikkebok fra Rauma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved