Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Storkespringvandet

DKK 0 - 1240,-

Tilia fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: XS: 8 ngl., (S): 8 ngl., M: 9 ngl., (L): 10 ngl. eller XL: 10 ngl.
Qty:-+
Paia fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: XS: 4 ngl., (S): 4 ngl., M: 4 ngl., (L): 5 ngl. eller XL: 5 ngl.
Qty:-+
Paia fra Filcolana
Garnforbrug efter størrelse: XS: 4 ngl., (S): 4 ngl., M: 4 ngl., (L): 5 ngl. eller XL: 5 ngl.
Qty:-+

Storkespringvandet – En fed og blød sweater

Design af LotteLerche

Storkespringvandet er en charmerende og meget centralt beliggende fontæne i København. Den glatte bonze overflade og det brusende vand reflekterer lyset på en smuk måde. Det meste af bronzen er blevet grønt så på en overskyet dag ser fontænen næsten helt grøn ud. Ligeledes kan denne sweater nemt ende med at være centrum i din garderobe, da det er en go-to sweater med en lille smule glitter. Ligesom fontænen vil den se næsten grøn ud på en overskyet dag mens den i klart lys vil se glitre og være en smuk contrast til dens fluffy udtryk.

Sweateren på billedet er strikket i Tilia Rime Frost 281, Paia Rose Shimmer 709 og Paia Copper Shimmer 705.

Opskriften er gratis fra Filcolana og du kan købe den her med det tilhørende garn.

Du kan downloade opskriften på Filcolanas hjemmeside gratis her.

Garn: TiliaPaia
Størrelser: XS (S) M (L) XL
1. udgave: august 2020

Lidt om garnerne

Tilia  fra Filcolana er en mohair og silke garn der har alle egenskaberne fra klassisk uld. Tilia er fugtabsorberende og er derfor god som basis lag samtidig med at den holder på varmen. Den er varm og blød og er i en utrolig lækker kvalitet. Tilia er spundet af 70% Super Kid Mohair fra Angorageden, hvilket gør fibrene stærkere end fra almindelig uld med en unik glans. I garnet indgår også 30% Mulberrysilke, hvilket bidrager med styrke og gør garnet vældig behagelig at have på kroppen. Du kan bruge Tilia til en bred vifte af projekter men gør sig bedst til beklædning. Vi anbefaler at man vasker garnet separat og som håndvask.

Paia er et smukt glimtene effektgarn, som samtidig er dejlig blødt. Dette effektgarn er ideelt at bruge som følgetråd, men du kan også sagtens lade den stå af alene. I ide kunne være at strikke den samme med en Silkmohair som f.eks. en fra Tilia. Paia består af 67 % viscose og 33 % metallisk polyester. Garnnøglerne har en løbelængde på 245 meter og kommer i nøgler af 25 gram. Garnet kan maskinvaskes, men jo mere skånsomt det vaskes jo bedre holder det.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Storkespringvandet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved