Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Bøllefrø Meleret Lys Brun 03

kr.52,00

Lidt om garnet:

Bøllefrø Meleret Lys Brun 03 er en skøn 100% blød merinould, som egner sig godt til baby- og børnetøj, tørklæder, beklædning, puder og meget mere. Bøllefrø kom til efter at vi i længere tid har ledt efter en ideel merinould med den rette farveskala. Derfor kommer Bøllefrø i en bred vifte af farver. 

Siden garnet blev lanceret er det blevet brugt til et væld af opskrifter, og kan også bruges til opskrifter strikket i Blomsterfrø. Den strikkes på pinde nr. 2,5 til 3,5, og garnet er nemt at vaske. Bøllefrø Meleret Lys Brun 03 kan vaskes i vaskemaskinen, da merinoulden er superwash behandlet. Det betyder at garnet kan tåle uldprogram i vaskemaskinen med uldvaskemiddel. Derved bliver garnet ved med at holde sig lækkert og blødt selv efter flere vaske.

Materiale: 100% Merinould 

Løbelængde: 175 m pr. 50 g

Pinde: 2½ – 3,5 mm

Vægt pr nøgle: 50 gram

Strikkefasthed: 26 m x 34 p på pind nr. 3 = 10×10 cm

Vask: 30 grader på uldprogram eller håndvaskeprogram med uldvaskemiddel. Let centrifugering og lad det ligge tørre.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Bøllefrø Meleret Lys Brun 03, så vil du måske også syntes om vores andre ekslusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Blomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej 2. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bøllefrø Meleret Lys Brun 03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved