Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Slå om jakke til baby i Blomsterfrø

DKK 196

OBS: Opskriften sælges kun med garn og koster 40 kr. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget.
Bøllefrø fra Tante Grøn CPH
Farve 1 her strikket i Blomsterfrø mint fv 07
Qty:-+
Bøllefrø fra Tante Grøn CPH
Farve 2 her strikket i Blomsterfrø Flaskegrøn fv 23
Qty:-+

Lidt om Kit Slå om jakken til baby i Blomsterfrø:

En klassisk babyjakke i 100% egyptisk bomuld der består derfor af lange fibre, som kan spindes til en tynd og fin tråd. Det gør garnet blød og lækker.
Slå om jakken til baby i Blomsterfrø findes i størrelserne 3 – 6 – 9 – 12 – 24 måneder. Jakken strikkes frem og tilbage på en rundpind.
Størrelse: 3 – 6 – 9 – 12 – 24 mdr.
Garnforbrug: 2 – 2 – 3 – 3 ngl Blomsterfrø mint fv 07
1 – 1 – 2 – 2 ngl Blomsterfrø flaskegrøn fv 23
Pinde: Rundpind nr. 3
Strikkefasthed: 27 m og 38 pinde = 10 x 10 cm
Knapper: 4 stk. træknapper

Lidt om garnet

100% Bomuldsgarn fra Tante Grøn CPH
Blomsterfrø er en af vores første egne garner, og har været populær blandt strikkere lige siden. Bomuldsgarnet er 100% egyptisk bomuld, og består derfor af lange fibre, som kan spindes til en tynd og fin tråd. Det gør garnet blød og lækker, og derved bliver dine strikkeprojekter ligeså. Garnet kommer i nøgler af 50 gram og har en løbelængde på 178 meter.

Blomsterfrø kommer i et vel af lækre farver, og særligt de grå farver er unikke da de kommer i en meleret farver. Det gør Blomsterfrø som uldgarn særlig, da mange andre bomuldsgarner ikke kommer i melerede farver. Noget ekstra særligt er at vi også har lavet Blomsterfrø i en 100% økologisk variant kaldet Bio Blomsterfrø, som kan bruges til de samme opskrifter som Blomsterfrø og Bøllefrø.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som Slå om jakke til baby i Blomsterfrø, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Slå om jakke til baby i Blomsterfrø”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved