Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Rabarberbuks med rib i Blomsterfrø

DKK 116

OBS: Opskriften sælges kun med garn og koster 40 kr. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget.
Bio Blomsterfrø fra Tante Grøn CPH
Her strikket i fv 5 Rabarberbuks med rib i Blomsterfrø
Qty:-+

Lidt om Rabarberbuks med rib i Blomsterfrø:

Lille buks til de mindste babyer strikket i Bio Blomsterfrø, der er en 100% økologisk bomuld. Bomuldsgarnet er GOTS certificeret, er et blødt og lækkert garn, der egner sig godt til baby og børnestrik, men er også godt til andre opskrifter.

Størrelser:                 Nyfødt 3 , 6 og 9 måneder.
Garnforbrug:              2 – 2 – 3 ngl Rabarber fv. Bio Blomsterfrø
Knapper:                       9 -11-11 stk. træknapper
Pinde:                              2 1⁄2 og 3 – 3 1⁄2
Strikkeprøve:              26 m x 35 p i glatstrikning på p 3 = 10 x 10 cm

Lidt om garnet:

Et Blødt og Miljøvenligt Bomuldsgarn

Bio Blomsterfrø er en 100% økologisk bomuld. Bomuldsgarnet er GOTS certificeret, er et blødt og lækkert garn. Dette garn er det miljøvenlige valg, og egner sig godt til baby og børnestrik, men er også godt til andre opskrifter.

Bomulds garnet forbliver blødt efter vask og holder formen selv efter mange vaske. Du kan valske det på uldprogram ved 30 grader, men Bio Blomsterfrø kan også vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader med almindeligt vaskemiddel. Ved 60 grader vask kan farven dog falme over tid.

Hvis du er glad for vores  økologiske bomuldsgarn Bio Blomsterfrø, så vil du måske også syntes om vores andre ekslusive garner fra Tante Grøn CPH: HavblikPrintTweedBøllefrøBlomsterfrøColourways og Silkeblomst.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som

Rabarberbuks med rib i Bio Blomsterfrø, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rabarberbuks med rib i Blomsterfrø”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved