Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Pote Garn Labbegarn 2Hvid/1Grå 1022

kr.15,00

Lidt om Pote – Labbegarn 2Hvid/1Grå 1022 fra Sandnes:

 

Pote – Labbegarn 2Hvid/1Grå 1022 fra Sandnes er et garn, som Sandnes producerer af garnaffald fra produktionen, og som er velegnet til trikotagestrik. Fås i 2 farver; 1022 – hvid/grå og 1042 – grå. Pote Garn Labbegarn 2Hvid/1Grå 1022 produceres, når vi har garnaffald nok til at starte produktionen og bliver derfor midlertidigt udsolgt i perioder.

Løbelængde pr. nøgle: (50 gr) = 98 meter

Kvalitet: 80% uld superwash og 20% ​​nylon

Vaskeinformation: Maskinvask ved 40 grader uldprogram

Strikkefasthed: 19 masker på pind nr. 3 ½ er 10 cm.

God kvalitetsgarn til overkommelige priser

Der er ikke noget vigtigere for os end garn af god kvalitet. Derfor har vi også udviklet vores egne mærker, som ikke forhandles andre steder end på Frederiksberg og i Odense. Det er så vi kan stå inde for materialevalg og produktion, hvorfor vi også har udviklet Blomsterfrø Bio, som er bæredygtigt garn.

Vi mener, at pris og kvalitet hænger sammen, hvorfor du altid kan regne med en god pris, når du handler garn hos os. Selvom du skal strikke eller hækle et større projekt, så kan det godt betale sig at handle hos os. Du får altid god service oven i hatten – og det er gratis!

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Vi har et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pote Garn Labbegarn 2Hvid/1Grå 1022”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved