Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Madara Fujisan 16

kr.190,00

Lidt om Madara Fujisan 16 fra Noro:

Madara Fujisan 16 er fortryllende og utroligt blødt tweedgarn fra det japanske Noro. Her er fibrene omhyggeligt håndplukket af Mester Eisaku Noro og kærligt spundet til et palet af levende farver. Noro har skabt dette garn med en dybfølt forbindelse til naturen omkring dem, hvilket tydeligt afspejles i de intense nuancer, det er blevet viklet med, og selve garnets karakteristiske struktur.

Madara Fujisan 16, ordet som oversættes til “ujævn”, er ganske betegnende for måden, dette garn er blevet skabt på. Her er fibre og farver udforsket og sammenvævet på en tilsyneladende tilfældig måde, og i overensstemmelse med den japanske tradition, er disse såkaldte “skønhedsfejl” blevet omfavnet som en del af garnets unikke karakter.

Madara egner sig både til lækre sweatre og fint tilbehør. Madara kan både strikkes med enkelt tråd, eller sammen med en anden kvalitet.

Fiberindhold: 60% uld, 30% silke og 10% alpaca
Løbelængde: 200 m / 100 g
Strikkefasthed: 15-17 m
Pindestørrelse: 4.5 – 5.0 mm
Vaskeanvisning: Håndvask.

Læs mere
Vægt 0,100 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Madara Fujisan 16”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved