Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Laine Magazine Issue 15

kr.190,00

Skal du hygge med det nye Laine Magazine Issue 15, der kommer i nyt design


HELT NY LAINE

Forudbestil nummer 15 nu!

Laine Magazine Issue 15 udkommer medium september 2022, men kan allerede bestilles nu.

Forlaget skriver om efterårsnummer, Laine 15, der kommer med et helt nyt look:


FOR AT FEJRE DET NYE LOOK HAR VI TO COVERS! VÆLG DIN FAVORIT MELLEM DET EKSKLUSIVE SORT-HVIDDE OMSLAG (BEGRÆNSET!) OG FULD-FARVE VERSION!

Laine Magazine Issue 15 tager et skridt i en mere moderne, dynamisk retning ved at fejre strik og fiberens verden på en frisk måde. Sammen med det nye look er vi også glade for at introducere nye, faste artikler, såsom Jeanette Sloan Talks Fiber. Der er selvfølgelig også ting, der ikke ændrer sig: Lækre strikmønstre, smukt foto i høj kvalitet og størrelsen på magasinet, alt sammen elementer, som Laine er kendt for.

Det nye look blev skabt af Kyiv-fødte Marina Veziko , en af ​​Finlands førende designere og årets grafiske designer 2021.

Nummer 15, efterår 2022:

 

  • 148 sider

  • 12 strikkeopskrifter (både diagrammer og skriftlige instruktioner medfølger): 6 trøjer, 2 cardigans, 2 sjaler, 1 hue, 1 par sokker)

  • et interview med strikdesigner Lindsey Fowler om fødselsdepression og hvordan strikning tilbød hende en identitet uden for moderskabet. Lindseys debutbog, Salt & Timber – Knits from the Northern Coast , udkommer i august på forlaget Laine Publishing.

  • en artikel om, hvordan får hjælper med at redde truede biotoper

  • NY! Jeanette Sloan Talks Fiber – en regelmæssig artikel om Jeanette, der chatter med interessante mennesker. I dette nummer møder hun Rose Sinclair , en akademisk forsker, forfatter og foredragsholder. Roses ph.d.-forskning i Dorcas Clubs undersøger, hvordan tekstilnetværk kan være katalysatorer for social forandring.

  • NY! Five Ways af vores faste forfatter Päivi Kankaro . I dette nummer udforsker Päivi 5 måder, hvordan strikning kan bruges som et værktøj til forandring.

  • NY! Where I Knit – et almindeligt stykke, der forestiller folk, der strikker på deres yndlingssted og taler om håndværk i deres hverdag.

  • sæsonbestemte opskrifter til at inspirere din efterårsmadlavning

  • boganmeldelser.

Designere med i dette nummer:

Jenny Ansah, Jennifer Brou, Weichien Chan (også kendt som Petite Knitter), Štěpánka Drchalová, Meiju KP, Bernice Lim (også kendt som Yamagara), Hanna Maciejewska, Terri Maue, Olga Putano, Florence Spurling og Yiğitcan Vatansever.

Lidt om Tante Grøn CPH

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl. Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Vægt 0,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laine Magazine Issue 15”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved