Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Laine Magazine Issue 20

kr.200,00

Lidt om Laine Magazine Issue 20

 

Laine Magazine No 20 er klar til bestilling, der udkommer den 15. marts 2024. Laine Magazine er det førende nordiske strikke- & livsstilsmagasin, som er en stor succes blandt strikkere internationalt. engelsk tekst. 

Forårsnummer Laine 20,  Waterways,  inviterer til en dag ved havet med os. Udgaven omfatter ti smukke og unikke strik, der er perfekt til sæsonen: den slags, der holder dig varm på de første forårsdage, hvor du ikke kan få nok af udendørs, men stadig har brug for det ekstra lag for at holde dig varm.

Designere med i dette nummer: Rebecca Clow, Lily Kate France, Eliza Hinkes, Susanna Kaartinen, Marzena Kołaczek, Marion Mursic, Joey Poh, Olga Putano, Qing Studio og Thea Vesterby.

Nummer 20, forår 2024, inkluderer:

 

 • 140 sider
 • 10 strikkeopskrifter (både diagrammer og skriftlige instruktioner medfølger): 5 trøjer, 1 cardigan, 1 t-shirt, 2 sjaler og 1 par sokker.
 • Et interview med den finske strikdesigner Jenny Ansah, der ønsker at bringe en stærkere følelse af fællesskab til kunsthåndværkets verden.
 • Resultaterne af vores første Laine Knitting Survey nogensinde med 4.433 svar fra strikkere fra hele verden.
 • Læs, hvordan strikning ser ud i 2020’erne, og hvordan strikkere håber at se det udvikle sig!
 • Jeanette Sloans Fiber Talk: En artikel om Jeanette, der chatter med interessante mennesker. I dette nummer møder hun Maria Zeb Benjamin fra The Wool Library, en græsrodsorgani-sation, der hylder britisk uld.
 • Five Ways af vores faste forfatter Päivi Kankaro, som udforsker, hvordan kunstig intelligens kan ændre strikning i fremtiden.
 • Hvor jeg strikker: En artikel om, at strikke på deres yndlingssted. I dette nummer møder vi Sascha Faxe, en dansk folketingsmand, der kan lide at strikke til Folketingets møder.
 • Sæsonbestemte opskrifter til at inspirere din forårsmadlavning.

  Du kan læse mere om de enkelte designere her.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Laine Magazine Issue 20”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved