Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

ITO Kinu White 389

kr.99,00

Lidt om ITO Kinu White 389

ITO Kinu White 389 er et fint og lækkert strikkegarn, som er lavet af 100% Bourette Silke. Bourette Silken er spundet med små nister så det ligner tweed. Bourette Silke er blødt og behageligt at arbejde med, samtidig med at det har en smuk glans.

Garnet er velegnet til strikning af lette og luftige beklædningsgenstande, som tørklæder, sjaler, lette bluser og toppe. Det kan også bruges til at give et fint og delikat udtryk til strikkede huer og vanter.

Når det kommer til bæredygtighed, så er ITO Yarn kendt for at have et stort fokus på miljøvenlige og bæredygtige produktionsmetoder. ITO Kinu er lavet af en blanding af naturlige fibre, der er blevet fremstillet med omhu og omtanke for miljøet. Derudover er garnet farvet med bæredygtige farvestoffer, og der er gjort en indsats for at reducere spild i produktionsprocessen.

ITO Kinu White 389 et smukt og blødt garn, der egner sig til en lang række lette og luftige strikkeprojekter. Samtidig er der taget hensyn til miljøet i produktionsprocessen, hvilket gør det til et godt valg for strikkere, der ønsker at være mere bæredygtige i deres valg af materialer.

Materiale: 100% Bourette Silk
Løbelængde: 425 m pr. 50 g
Pinde: 2,5 – 3 mm
Strikkefasthed: 28 m/10 cm på p. 2 – 3 mm. med en tråd. Med to tråde er det 17 m / 10 på p. 4,5  mm.
Vask: Skal håndvaskes i lunkent vand.

Læs mere
Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ITO Kinu White 389”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved