Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Echoes af Susan Crawford

Sale!

Original price was: kr.379,00.Current price is: kr.150,00.

Lidt om Echoes af Susan Crawford:

 

Kan forud bestilles her og sendes ud således, at du har den på udgivelsesdagen, der er den 1. december 2023

Echoes: 24 Modern Knits Inspired by Iconic Women byder på strikmønstre dedikeret til utrolige kvinder – både ægte og fiktive ikoner – som har påvirket designeren Susan Crawfords liv. Rækken af ikoner omfatter forfattere som Beatrix Potter og Virginia Woolf, musikerne Cyndi Lauper og Kate Bush, samt aktivister, kunstnere, havedesignere og mere.

Denne alsidige kollektion byder på en række forskellige stilarter og teknikker. Det inkluderer cardigans, trøjer, veste og en kjole, samt sjaler, sokker, hatte, vanter, et tæppe og endda et slips. Susan skabte designene til at ligne arvestykker, elsket og overleveret gennem generationer, med historier indvævet i deres stof.

“Jeg håber, at enhver strikker vil finde mange ting, de ønsker at strikke; at de vil vende sig til denne bog igen og igen, og at den vil blive lige så slidt og elsket som enhver roman, der er blevet læst og genlæst.”

                                                                             SUSAN CRAWFORD

Echoes viser andres fortsatte indvirkning på os hver især, og hvordan inspiration ofte virker: at skabe lag i lag, ekkoer i ekkoer.

Lidt om Susan Craford:

Susan Crawford er en britisk strikdesigner og forfatter med sit eget håndfarvede garnsortiment. Hun er kendt for sit arbejde med at modernisere vintage strikmønstre. Echoes er Susans ottende bog. Susan Crawford bor på en lille gård i Lake District. Sideløbende med at designe strik og skrive, farver og sælger hun sin egen samling af garn, A Room of My Own .

Læs mere om Susan Crawford her.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Echoes af Susan Crawford”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved