Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Double Sunday Scarlet Red 4018

kr.57,00

Lidt om Double Sunday Scarlet Red 4018 fra sandnes

Double Sunday Scarlet Red 4018 fra Sandnes er af 100% merinould og er perfekt til alt fra babytøj, børnetøj samt til voksne som for eksempel de flotte norske sweatre. Det fungerer som et rigtig godt basisgarn og er ikke superwash behandlet. Garnet er en tykkere udgave af Sandnes Garns populære Sunday. Double Sunday er lavet i samarbejde med PetiteKnit.

Double Sunday Scarlet Red 4018 egner sig specielt godt sammen med Silk Mohair. Overvej derfor Sunday næste gang du samler inspiration til en sweater, sparkedragt til den lille, eller en fin sweater til din datter. Se vores opskrifter på hjemmesiden eller tag et kig på vores samling af bøger for inspiration til dit næste afslapningsprojekt med Sunday.  Råulden, som stammer fra Australien, er garanteret fremstillet uden brug af mulesing.

Materiale: 100% Merinould
Vægt/Længde: 50 gram = ca 108 meter
Strikkefasthed: 20 – 21 m pr. 10cm
Anbefalet Pindestr: 3.5 mm – 4.0 mm
Vaskeanvisning: Kan vaskes ved 30 grader med uldvaskemiddel, f.eks. Eucalan på håndvaskeprogram.

Vi anbefaler at man håndvasker tøj strikket i Sunday separat.

Tante Grøn CPH’s garn er af høj kvalitet. Vi har et skønt mix af rene varer som alpaca, silke, mohair, økologisk bomuld, merinould og mange flere, se for eksempel vores garnside og bliv inspireret. Det er så bæredygtigt og naturligt som muligt. Se f.eks. vores Bio Blomsterfrø, som er en økologisk blød bomuldsgarn. Vores uldgarn er selvfølgelig mulesing fri.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg fra Sandnes Garn, og hjælper dig gerne med at sætte farver sammen til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg hvis du vil have syn for sagen og mærke Sunday mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter den bedste betjening.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Double Sunday Scarlet Red 4018”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved