Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Det Fantastiske Hæklespil

kr.75,00

Out of stock

Nu har vi Det Fantastiske Hæklespil som er både sjovt og underholende.  Det er et sjovt og enkelt spil der kan spilles med andre hæklere. Det er perfekt til julefrokosten i hækleklubben eller som en god gaveidé.

For at kunne spille skal man kunne hækle fastmasker og stangmasker. Det er udviklet af Sidsel Sangild og er fantastisk måde at ryste en gruppe sammen på. Man lærer mere om hinanden og får et godt grin med.

Vinderen af spillet er den, der har det længste hækletøj til sidst. Undervejs vil man kunne komme ud for at skulle pille rækker op, bytte hækletøj og meget andet.

Hvis du kan lide Det Fantastiske Hæklespil vil du måske også kunne lide Det Suveræne Strikkespil og af Sidsel Sangild. Spillet kommer i en fin metalæske med dertilhørende instruktioner.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Det Fantastiske Hæklespil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved