Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Darling My Size – PDF-Opskrift

kr.45,00

Lidt om Darling My Size – PDF-Opskrift:

Darling My Size – PDF-Opskrift strikkes fra halsen og ned. Halsribben tager udgangspunkt i opslagsteknikken usynlig opslagning / provisional cast on, hvor man slår to rækker masker op på samme tid over hhv. en strikkepind og en ”hjælpetråd”. Således får man to rækker med åbne masker, dels en række opadtil på pinden og en række nedadtil på hjælpetråden. De to rækker af åbne masker strikkes sammen til én dobbeltlaget halsrib inden der fortsættes ned over bærestykket. Du kan finde instruktionsvideoer til teknikken på ex. youtube.

Darling My Size har et moderat pufærme som afsluttes med en høj ribkant. Der strikkes i glatstrik med undtagelse af et stykke på forstykket hvor der strikkes hulmønster.

Alle mål, særligt ærme og bullængde er vejledende, tag udgangspunkt i dine egne mål og prøv gerne modellen på undervejs.

Målene vil give sig lidt i længde og bredde ved brug, også i halsribben. Modellen findes også til børn i Str. 1 – 12 År.

Modellens færdige mål: Str. XS (S) M (L) XL
Brystvidde: Ca. 97 (102) 110 (117) 125 cm. Bullængde: Ca. 40 cm på alle str.

Vejledende Garn og forbrug: Snefnug fra CaMaRose, 55% Alpaca, 10 % Merinould og 35% Bomuld, 110 m/50 g. 9 (9) 10 (11) 12 nøgler.

Vejledende Pinde:
Rundpinde 40 cm: No. 3.5, 4.0, 4.5, 5.5 til halsribben (alternativt strømpepinde).
Rundpinde No. 5.5: 60, 80 og 100 cm. Rundpind No. 4.0: 80 cm til bulribben.
Strømpepinde til ærmer: No. 4.0, 4.5 og 5.5. (Rundpind No. 5.5 40 cm kan anbefales til ærmet frem til ribben).

Strikkefasthed: Glatstrik p No. 5.5, stikket rundt og vasket, 16 m x 23 omg. = 10 x 10 cm.

Lidt om PixenDK

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Pixen.dk i mange år og er vilde med hendes designs. Det er den dygtige designer Wenche Steensen ,der står bag og siden 2012 har hun stået bag nogle rigtig skønne design til de små og lidt større, voksne og diverse interiør. Hendes designs inkluderer bla. garn fra CaMaRose.

Med Pixen.dk designs bliver der lagt vægt på et udtræk der bærer præg af det nordiske, enkle og klassiske udtryk. Der er ydermere fokus på skønne farvekombinationer, kvalitet og anvendelighed. Hvis du er nybegynder er mange af Pixen.dk designs enkle og lige til gå til. Pixen.dk gør sig både i designs til voksne og børn såvel som piger og drenge.

Er Darling My Size ikke lige dig, så kan du se de andre opskrifter fra Pixendk her.

Læs mere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Darling My Size – PDF-Opskrift”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved