Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Cocoknits Split Ring Markers (Maskemarkører)

kr.110,00

Ikke på lager

Om Split Ring Markers fra Cocoknits

Maskemarkører fra Cocoknits lavet til at være nemme at bruge, selv på farten. De farverige maskemarkører er i et simpelt åbent design, hvilket gør dem nemme at bruge, når du strikker eller hækler. Designet gør, så du uden problemer kan både fjerne og flytte maskemarkørerne, mens du arbejder. 

Pakken inkluderer 60 maskemarkører fordelt i 6 forskellige farver, hvor der er henholdsvis 10 af hver farve. De kommer i en lille fin æske til opbevaring, så du altid har dem samlet et sted. Disse Split Ring Markers er lavet i nylonbelagt stål. De kan derfor med fordel bruges sammen med Maker’s Keep fra Cocoknit – Et armbånd med en magnet på, der gør, at du nemt kan holde styr på dine Split Ring Markers. Materialet er stærkt, men fleksibelt, hvilket gør at du kan tilpasse dem i størrelsen, så det passer til det garn, du arbejder med.

Maskemarkører bruges til at markere områder i dit strikketøj, som du skal være ekstra opmærksom på. Disse fra Cocoknits egner sig især til markeringer af indtagninger, udtagninger, runder og maskemønstre. Cocoknits har lavet en fin guide til 4 forskellige måder, man kan bruge deres Split Ring Markers på, og den kan læses ved at klikke på linket her: 4 Ways to Use Split Ring Markers. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os i Tante Grøn CPH, hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at rådgive dig med et smil på læben.

Materiale: Nylanbelagt stål

Størrelse: 1.27 cm X 1.5875 cm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocoknits Split Ring Markers (Maskemarkører)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved