Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Carita C

kr.149,00

Carita C er en aftageligt etui lavet af smukt læder fra Muud

Carita C aftageligt etui lavet af smukt læder.

Carita C er et praktisk etui lavet af det fineste læder. Det giver god opbevaringsplads til at organisere dine spidsnåle. Den er aftagelig, så du enten kan tage den med dig, når du er ude og rejse, eller du kan sætte den fast på Carita-tasken som et dokument i et ringbind.

Denne smukke læderetui går ikke på kompromis med stil eller praktisk. Etuiet er sikret med to runde metalringe, der kan fastgøres til Carita-kassen.

    • Praktisk lomme
    • Kvalitetslæder
    • Til strømpepinde

Specifikationer:

Længde: 21 cm
Bredde: 12 cm
Vægt: 77 gram
Skulderrem: Nej
Materiale: Læder
Foring: Nej
Plejeinformation: muud Care & Clean

Læder er et naturmateriale, og dets udseende kan derfor variere fra produkt til produkt. Den faktiske produktfarve kan også afvige fra den visuelle repræsentation på denne hjemmeside.

Du kan læse mere om Muud her.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carita C”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved