Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Blomster Håndklæde 36 x 46 cm fra PixenDK

DKK 120,-

I dette kit medfølger opskrift i udprintet format samt garn. Vælg garn nedenfor efter den ønskede størrelse. Vil du alene købe opskriften, så kan du også her købe opskriften i pdf-format. Ved valg af opskrift uden garn, kryds “Afhentning i butik” herved undgåes forsendelsesomkostninger og du modtager umiddelbart opskriften på din email.
Blomsterfrø
Qty:-+

Lidt om Blomster håndklæde fra PixenDK:

Blomster Håndklæde strikkes frem og tilbage efter diagram.
Målene kan med lethed forkortes til kludestrik eller forlænges.
Opskriften indeholder et ekstra stort printvenligt diagram.

Sværhedsgrad:

Middel, kræver lidt strikkeoverblik.

Vejledende Garn:

Blomsterfrø fra Tante Grøn eller Pima Bomuld fra Camarose.

Strikkefasthed:

Glatstrik p No. 3.0 29 m = 10 cm.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Til denne opskrift kan du også bruge Havblik, Bøllefrø og Bio Bøllefrø og Blomsterfrø. Du kan finde garnerne her.

Lidt om PixenDK

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Pixen.dk i mange år og er vilde med hendes designs. Det er den dygtige designer Wenche Steensen ,der står bag og siden 2012 har hun stået bag nogle rigtig skønne design til de små og lidt større, voksne og diverse interiør. Hendes designs inkluderer bla. garn fra CaMaRose.

Med Pixen.dk designs bliver der lagt vægt på et udtræk der bærer præg af det nordiske, enkle og klassiske udtryk. Der er ydermere fokus på skønne farvekombinationer, kvalitet og anvendelighed. Hvis du er nybegynder er mange af Pixen.dk designs enkle og lige til gå til. Pixen.dk gør sig både i designs til voksne og børn såvel som piger og drenge.

Læs mere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blomster Håndklæde 36 x 46 cm fra PixenDK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved