Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Babytæppe med klokkemønster

DKK 275,-kr

OBS: Opskriften sælges kun med garn og koster 30 kr. Vælg farve nedeunder Se garnforbruget.
Bøllefrø
Garnforbrug til one size: 5 nøgler
Qty:-+

Lidt om Babytæppe med Klokkemønster:

Babytæppe med klokkemønster fra Tante Grøn CPH er designet af Karen-Maria Grau og er igen et klassisk babytæppe, der kan holde til flere søskende. Babytæppet strikkes i ren blød Merino uld – blødere bliver det ikke.

Tæppets færdige mål: Ca. 68 x 78 Cm.

Garn: Bøllefrø (100 % Merino Fine Wool) fra Tante Grøn CPH.

Garnforbrug: Ca. 5 nøgler a 50 g.

Pinde: Nr. 3 ½.

Strikkefasthed: 13 m i mønster = 5 cm. Vigtigt, at overholde strikkefastheden for at opnå tæppets færdige mål. Skift til større/mindre pindenr., hvis strikkefastheden ikke opnås. 

Vores lækre merinould Bøllefrø

Bøllefrø er vores helt egen merinould og kommer i nøgler af 50 gram med 175 meter. Bøllefrø kom til efter, at vi i længere tid at have ledt efter en ideel merinould med den rette farveskala. Derfor kommer Bøllefrø i en bred vifte af farver, som du kan vælge imellem.

Siden garnet blev lanceret er det blevet brugt til et væld af opskrifter, og kan også bruges til opskrifter strikket i Blomsterfrø. Den strikkes på pinde nr.2,5 til 3,5, og garnet er nemt at vaske. Bøllefrø kan vaskes i vaskemaskinen, da merinoulden er superwash behandlet. Det betyder at garnet kan tåle uldprogram i vaskemaskinen med uldvaskemiddel. Derved bliver garnet ved med at holde sig lækkert og blødt selv efter flere vask.

Mere fra Tante Grøn CPH

Hvis du er glad for Bøllefrø, så vil du måske også syntes om vores andre ekslusive garner fra Tante Grøn CPH: Havblik, Print, Tweed, ColourwaysBlomsterfrø, Bio Blomsterfrø og Silkeblomst.

Stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana

Ud over egen design som Babytæppe  med Klokkemønster, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra Isager, Sunday fra Sandnes GarnArwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,500 kg
Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Overvidde i cm

90, 96, 102, 109, 118, 125

Hel længde i cm

54, 55,5, 57,5, 59, 61, 63

Ærmegabshøjde

23, 23,5, 24,5, 25, 26, 27

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babytæppe med klokkemønster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved