Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

TERN TERN TERN TERN TERN

TERN TERN TERN TERN TERN

Lidt om Workshop TERN TERN TERN TERN TERN med Stine Hoelgaard Johansen

Kom til en spændende og farverig workshop, hvor jeg vil vise dig forskellige måder at få tern på dit strik på.
Ud for 2 forskellige prøver, som du har strikket i forvejen og har med til workshoppen viser jeg dig både hvordan man henholdsvis væver og hækler flotte tern.

Det bliver en aften hvor der leges med garn og farver og hvor du helt sikkert bliver overrasket over hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare defineret striber til det lækreste ternede tekstil.

Dato: Torsdag d. 2. Februar
Tidspunkt: 17:30 til 20:00
Sted: Tante Grøn Cph på Frederiksberg

Du medbringer: 2 strikprøver + samme garn og evt flere farver + stor stoppenål Jeg medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration samt hæklenåle.

Du kan købe billetten i Stines Varehus her.

Du skal lige bemærke at du får lektier for til denne workshop. De 2 prøver skal være strikket og medbringes på aftenen. Jeg sender dig informationerne om prøvernes størrelse, når du har tilmeldt dig. Køb af billet er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, kan du selv sælge din billet videre, blot du give mig besked derom på stihj@sol.dk eller gemme købet til en anden af mine workshop hos Tante Grøn Cph.

Hos Tante Grøn CPH får du gode råd og vejledning sammen med din strikkeopskrift

En strikkeopskrift er en opskrift, som indeholder den information du skal bruge til at opnå det bedste resultat. Når du bestiller en af vores mange opskrifter, står vi inde for at opskriften er korrekt og fører dig frem til et færdigt produkt. De fleste strikkeentusiaster kan nikke genkendende til, at det kan være svært at vælge de rette farver. Vi vejleder gerne om valg af farver og kvaliteter i forhold til den enkelte strikkeopskrift og hækleopskrift.

Strikkeopskrifter og hækleopskrifter er som udgangspunkt kun vejledende, da strikkestil og strikkefasthed kan have en vis betydning i forhold til garnforbrug. Som udgangspunkt bør du følge de oplyste vejledninger omkring valg af størrelse strikkepinde og overholde strikkefastheden. Jo mere nøjagtigt du følger opskriften, desto bedre resultat vil du kunne opnå.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

oldemorfirkanter

Hækl oldemorfirkanter

Lær at hæklede de farverige firkanter, og bruge dem til årets fedeste taske eller en farverig bluse. Du kan deltage både som nybegynder og øvet.

Estoniske strikketeknik Roosimine

Workshop i Roosimine

Lidt om Workshop i Roosimine med Stine Hoelgaard Johansen: Workshop i Roosimine giver chancen for at kigge nærmere på en klassisk estoniske strikketeknik Rossimine, hvor

TERN TERN TERN TERN TERN

TERN TERN TERN TERN TERN

Lidt om Workshop TERN TERN TERN TERN TERN med Stine Hoelgaard Johansen Kom til en spændende og farverig workshop, hvor jeg vil vise dig forskellige

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved