Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Jena Kofoed Design

Workshop 31/8-2020 kl 18-21: Top Down ved Jena Kofoed – Lær at strikke oppefra og ned

Top Down ved Jena Kofoed

Lær at strikke oppefra og ned den 31.8.20 Kl 18-21.00.
Har du styr på din raglan? Ellers får du nu mulighed for at få de grundlæggende principper for “Top-Down” strik på plads. Der viser Jena Kofoed nemlig forskellige teknikker for ind- og udtagninger, elastisk opslagning og aflukning, fordeling af masker og meget mere.

Billet koster 265 kr, og kan købes på Jena Kofoeds hjemmeside.

Location: Workshoppen finder sted i butikken på Frederiksberg.

Medbring: Strikkepinde og garn, der passer sammen, målebånd og maskemarkører. Hvis du ikke har materialer med selv, kan du handle i butikken, hvor der vil være 10% på garnkøb. Har du brug for hjælp til farvekombinationer, så kan denne artikel måske hjælpe dig.

Forplejning: Der vil være te, kaffe og lidt sødt. Tilmeldingen er bindende, men kan evt. gives til anden. Ved for få tilmeldinger betales beløbet naturligvis tilbage.

Billet koster 265 kr, og kan købes på Jena Kofoeds hjemmeside.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

Workshop i Roosimine

Workshop i Roosimine i butikken på Frederiksberg   Workshop i Roosimine afholdes den 12. oktober  2023 Kl. 17.30 – 20.00   Workshop i Roosimine giver

Workshop – Tern

Workshop – Tern i butikken på Frederiksberg   Workshop – Tern afholdes den 5. oktober  2023 Kl. 17.30 – 20.00   Kom til en spændende

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved