Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Billede1 2

Workshop – Lær at strikke

Workshop – Lær at strikke i butikken på Frederiksberg

 

Workshop – Lær at strikke afholdes den 25. september  2023 Kl. kl. 18.00 – 21.00

 

Er du ny i strikkeverden, så vil denne workshop være noget for dig. Du vil lære de grundlæggende masker, opslag og aflukning.

Jeg vil viser forskellige mønstre i ret – og vrangmasker.

Kom og strik med i de hyggelige omgivelser hos Tante Grøn CPH.

Sted:              Tante Grøn CPH, Chr. Winthers vej 2, 2000 Frederiksberg. www.tantegroenchp.dk ved Metro Station Frederiksberg

Dato:              25. sep. 2023

Tid:                kl. 18.00 – 21.00

 Pris:               265 kr.

Medbring strikkepinde og garn, der passer sammen, målebånd og maskemarkører. Hvis du ikke har materialer med selv, kan du handle i butikken, hvor der vil være 10 % på garnkøb.

Der vil være te, kaffe og lidt sødt. Tilmeldingen er bindende, men kan evt. gives til en anden. Ved for få tilmeldinger eller aflysning, betales beløbet naturligvis tilbage.

Underviser: Jena Kofoed.                                                                                                     

Du kan tilmelde dig Workshoppen på www.jenakofoed.dk

Velkommen til Tante Grøn CPH – din garnspecialist!

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores brede udvalg af garn i en skøn palet af farver. Hvis vi skulle være udsolgt for en farve, frygt ej! Vi kan hurtigt skaffe den hjem til dig. Har du spørgsmål omkring vores garnsortiment eller er du i tvivl om, hvilket garn, der passer bedst til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Besøg vores hyggelige butik på Christian Winthers Vej på Frederiksberg, hvor du kan se og mærke garnet med egne fingre.
Vores personale står klar med personlig betjening, så du får den bedst mulige oplevelse. Kan du ikke komme forbi butikken, kan du altid udforske vores udvalg på vores hjemmeside her.

Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og nyttige tips omkring strikning og hækling, så du altid er velinformet. Er du interesseret i at lære mere og udvikle dine færdigheder, så er du velkommen til at deltage i vores workshops. Disse finder primært sted i efterår- og vinterperioden, hvor vi med glæde deler vores viden og passion for håndarbejde med dig.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i strikke- og hækleverdenen, er Tante Grøn CPH det perfekte sted at finde det rette garn til dine projekter. Kontakt os enten her på siden, via telefon eller email, og lad os sammen finde det garn, der passer bedst til netop dig. Vi glæder os til at være en del af dine fremtidige strikkeeventyr!

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved