Gratis fragt ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Stine Hoelgaard workshop

Workshop 8/9, 22/9 og 6/10 2020 kl.17.30-20.00: Strik for begyndere

Lær at strikke ved Stine Hoelgaard: Strik for begyndere

Drømmer du om at lære at strikke og opleve glæden ved at skabe og frembringe nogle af alle de smarte designs som findes på markedet, ja så har du muligheden her. Underviser Stine Hoelgaard er en kendt designer, og er mest kendt for sit design med Stines Varehus. Stine vil igennem 3 undervisningsgange lære dig f.eks. at strikke til dig selv, din baby eller dit hjem. I vil starte med de grundlæggende færdigheder, og i lærer at: slå masker op, strikke ret- og vrangmasker, tage masker ind, tage masker ud, lukke dine masker af, sy 2 stykker strik sammen med madrassting, opdage forskellen på at strikke frem og tilbage på 2 pinde eller rundt på rundpind, strikke simple strukturmønstre, så som rib og perlestrik, måle strikkefastheden, tyde forkortelserne, læse hvad det er der står at vigtige ting på garnets banderole.

Du har sideløbende mulighed for at blive vejledt til et godt begynderstrikketøj, og hjælpes i gang med et projekt efter eget ønske.

Datoerne: Undervisningen foregår over 3 gange, tirsdag d. 8. + 22. september + tirsdag d. 6. oktober fra kl. 17:30 til 20:00 (21⁄2 time). Man skal deltage alle 3 gange for at lære det hele.

Pris for alle for alle 3 gange er 550 kr, og billetten kan købes neden under

Køb Knap Tante Grøn CPH

Lokation: Strik for begyndere workshoppen finder sted i butikken på Frederiksberg, på Christian Winthers Vej 2.

Medbring: Til selve undervisningen skal du medbringe lyst uldgarn til pind nr. 5 og tilhørende strikkepinde, jumper- eller rundpind. Både garn og pinde findes i butikken og kan købes med rabat. Der er 10% på alt garn de 3 undervisningsgange. Mangler du inspiration til opskrifter på nye projekter, så se kan du måske finde et fra Pixen eller PetiteKnit.

Forplejning: Der vil være te, kaffe og lidt sødt.

Antal pladser: Grundet den nuværende situation kan vi desværre kun være 12 til denne workshop.

Del:

Facebook
Email
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Pimp din sweater

Pimp din sweater Pimp din sweater er en workshop hvor du får inspiration og 2 teknikker til at forny et kedeligt stykke strik. Jeg viser

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved