Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Vimmerby Douce Rose 2849

kr.59,00

Vimmerby Douce Rose 2849 fra Nordic Yarn Lab:

Vimmerby Douce Rose 2849 fra Nordic Yarn Lab, er en blød og lækker blanding af 70 % økologisk Merino uld og 30 % alpaca. Denne blanding giver en unik og varmende kvalitet til garnet, der er velegnet til strikning af både lette og varme trøjer, sjaler og huer.

Økologisk Merino uld

Økologisk Merino uld er kendt for sin høje kvalitet, da det er blødt, let og varmt, hvilket gør det perfekt til at holde varmen om vinteren og på kølige sommerdage i norden. Samtidig er ulden økologisk, hvilket betyder, at den er produceret på en bæredygtig måde uden brug af skadelige kemikalier.

Alpaca fiberen

Alpaca fiberen er også kendt for sin blødhed og varme, og tilføjer en ekstra dimension til garnet, der gør det endnu mere blødt og behageligt at strikke med.

Bæredygtig strik

Vimmerby Douce Rose 2849 er bæredygtig strik, da det er produceret med fokus på at minimere miljøpåvirkningen. Der er lagt vægt på at bruge økologisk uld og en bæredygtig produktion, som er ansvarlig overfor både dyrene og miljøet.

Vimmerby repræsentere en garn kvaliteten der er blød, varm og bæredygtig kvalitet, som er ideel til strikning af lækre, bløde og varme strikkeprojekter i stort og småt til kolde sommerdage eller til vinter.

Strik og hækl sweatre til dig selv i denne garn. På pinde 4 går det jo hurtigt.

Materiale: 70% Økologisk Merino Uld og 30 % Alpaca.

Vægt/Løbelængde: 112 m pr. 50 g.

Pinde: 3 1/2 – 4 mm.

Strikkefasthed: 22-24 masker og 28 pinde = 10 x 10 cm.

Vaskeanvisning: håndvask i lunkent vand.

Lidt om Tante Grøn CPH:

Hos Tante Grøn CPH har vi, udover egne garner, som Vimmerby Light Green 4251, et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Læs mere
Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vimmerby Douce Rose 2849”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved