Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Vams Lyseblå Melange 301

kr.40,00

Lidt om Vams Lyseblå Melange 301 fra Rauma garn:

 

Vams Lyseblå Melange 301 er et 2-trådet kartegarn lavet af 100% norsk uld. Dette er vores mest voluminøse uldgarn, som giver let strikkede beklædningsgenstande og derfor er en god start for nye strikkere eller for utålmodige. Tøjet bliver blødt, varmt og fyldigt. Vams er velegnet til filtning. Garnkvaliteter i 100% uld giver tøj, der varmer og ånder selv under fugtige forhold. Dette gør tøjet fremragende til ture og aktiviteter såvel som til hverdagsbrug.

Vams Lyseblå Melange 301 produceres på fabrikken i smukke Romsdalen. Her karter, snoer, spinder, vasker, farver og nøster vi garnet af 100% norsk uld. Vi er stolte over at kunne tilbyde helnorske produkter!

Norsk uld er særligt kendetegnet ved god slidstyrke, spændstighed og elasticitet. Spundet som kartet garn giver uld den ideelle balance mellem funktionalitet og komfort. Resultatet er let, luftigt og brugervenligt tøj med lang levetid.

Fiberindhold: 100% uld
Løbelængde: 83 m / 50 g
Pindestørrelse: 5.0-6.0 mm
Strikkefasthed: 14-16 m på pinde 5.0-6.0 = 10 cm
Vaskeanvisning:Uldprogram eller håndvask.

Norsk Uld

Vi er særligt glade for den norske uld. Det, der kendetegner det, er primært spændstighed og elasticitet. Vi spinder det som kartet garn, som bliver dejligt let og luftigt. Tøjet har den perfekte balance mellem funktionalitet og komfort – de er lette, varme og holdbare.

Norsk uld er blandt verdens mest miljøvenlige tekstilfibre. Produktionen af norsk uld overgår sædvanlig bæredygtighedstankegang, når det kommer til at minimere miljøbelastningen gennem hele produktets livscyklus. Ulden vi bruger i vores produktion er SWANS LABEL.

Læs mere
Weight ,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vams Lyseblå Melange 301”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved