Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012

kr.75,00

Lidt om Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012 fra Sandnes

Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012 fra Sandnes er en dejlig blød og lækker kvalitet silk mohair. Garnet er ideelt at til projekter som baby-, børne- eller voksenstrik. Den egner sig godt til at strikke sammen med andre kvaliteter, så som Sunday. Sandnes Garn Tynn Silk Mohair er kort sagt en tyndere silk mohair og findes også i en stærkere version, som hedder Silk Mohair.

Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012 har en løbelængde på 210 m per 25 g og du kan bruge pindesstørelse 3-5. Denne mohair består af består af 57% mohair, 28% silke og 15% uld. Denne silk mohair har en strikkefasthed på 24-18 m på pinde 3-5, og kan vaske på uldprogram ved 30 grader. Her anbefaler vi at du bruge et uldvaskemiddel såsom, Eucalan.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Bella garn er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Hvis ikke lige Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012 er dig så kan du se de andre Tynn Silk Mohair her.[/expander_maker]

Kvalitet: 57% mohair, 28% silke og 15% uld

Løbelængde/Yardage: 210 m pr. 25 g

Pinde /Needles: 3 – 5 mm

Strikkefasthed/Gauge: 23 – 18 masker lig med 10 cm i bredden.

Vask: Kan vaske på uldprogram ved 30 grader.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tynn Silk Mohair Lys Blå 6012”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved