Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strik til de små af Susi Haumann

kr.179,00

Lidt om Strik til de små af Susi Haumann

 

Udkommer den 29. september 2023

“Strik til de små” af Susi Haumann er en samling af dejlige strikkemodeller, der blev skabt i løbet af mit barnebarns første leveår. Samlingen indeholder et smukt udvalg af tidløse trøjer, bukser, veste, sokker, savlesmække, en hue, et tæppe, en jakke og en dragt. Der er endda en kjole med i samlingen. Disse modeller er velegnede til børn i alderen 0-2 år og er alle strikket med garn fra Isager Yarn.

Lidt om designer Susi Haumann

Susie Haumann har forfattet flere strikkebøger, der indeholder letforståelige strikkeopskrifter på elegante designs til babyer, børn og kvinder. En af Susie Haumanns styrker er hendes evne til at fusionere traditionelle strikketeknikker med moderne og tidssvarende snit.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Strik til de små af Susi Haumann”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved