Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Strejf af natur og strik af Jorit Tellervo

kr.220,00

Lidt om Strejf af natur og strik af Jorit Tellervo:

Strejf af natur og strik er en strikkebog skabt af billedkunstneren Jorit Tellervo, der tilbyder strikkeopskrifter til både børn og voksne. Gennem hendes kreative proces, der er inspireret af akvareltegninger med bær- og blomstermotiver, har hun skabt mønstre og modeller, der skaber en smuk forbindelse mellem mennesker og naturen omkring os. 

Alle opskrifter i bogen er designet til at blive strikket med Isagergarn.

Strejf af natur og strik afsluttes med en interessant afsnit af Anne Kirketerp, en forsker med mange års erfaring inden for craft-psykologi. Jorit Tellervo udforsker forholdet mellem strikning og mental sundhed, hvilket tilføjer en ekstra dimension til denne inspirerende strikkebog.

Lidt om Om forfatteren:

Jorit Tellervo er en kunstner med en passion for forskellige kunstformer. Hun har sin base i Rørvig, hvor hun bor og dedikerer sig til maleri, broderi og strik. Jorit Tellervo deler dette kreative rum med sin ægtefælle, kunstmaler Flemming H, og de har et hjem, et værksted og et galleri på ‘Bygaarden’ med udsigt over Isefjorden.

Se bogens modeller HER

Lidt om Tante Grøn CPH:

Vi har et stort udvalg garn, opskrifter og tilbehør til de næste strikkeprojekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Crealino 0003 mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Crealino er det rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Vægt ,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strejf af natur og strik af Jorit Tellervo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved