Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Sock Yarn Anime

kr.269,00

Hvad er Sock Yarn Anime fra Hedgehog?

Sock Yarn Anime er det skønne og unikke garn fra Hedgehog Fibres, HHF, produceret i 90% Merinould og 10% Nylon. Så er det ovenikøbet Superwash behandlet og er fuldstændig kradsfri. Sock Yarn er en af Hedgehog Fibres mest kendte garner på grund af dens enestående kvalitet, blødhed og slidstærkhed. Garnet er farvet i Hedgehog’s unikke og ikoniske farver som kommer i flere forskellige basisgarner hvor vi her har valgt Sock Yarn. Det er af den simple årsag at det simpelthen bare er et knaldgodt garn med et unikt look.

Hvad kan du bruge Sock Yarn til?

Sock Yarn fra Hedgehog er perfekt at strikke med til diverse tilbehør men er også rigtigt godt til f.eks. sjaler, halstørklæder, børne- og babytøj, hatte og så er det selvfølgelig et rigtigt godt Strømpegarn. Garnet kan også lægges dobbelt så det kan svare til en strikkefasthed på ca 17 masker til pinde 5. Sock Yarn er selvfølgelig mulesing fri.

Hvis du kan lide Sock Yarn Anime fra Hedgehog Fibres så vil du måske også kunne lide Kidsilk Lace eller vores egen Colourways fra Tante Grøn CPH.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 90% Merinould, 10% nylon, Superwash
Vægt / Længde: 100g = 400m
Strikkefasthed: 28 m på pinde 3.0 = 10 cm
Vejledende pindestr: 3/3,5 – 4
Vaskeanvisning: Superwash behandlet så kan vaskes på lave temp. I maskine, brug uldvaskemiddel. Tørres Fladt.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sock Yarn Anime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved