Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Snefnug Havgrøn 7864

kr.74,00

Lidt om garnet:

Snefnug Havgrøn 7864 fra Camarose er et super blødt, let, luftigt og fyldigt garn som udelukkende består af naturmaterialer i en ekstra lækker kombination af 55% Baby alpaca, 10% ekstra fin Merinould og 35% Bomuld. Snefnug Havgrøn 7864 er sammensat af en bomuldstube som kerne hvori en fin og sirlig blanding af merino og babyalpaca er blæst ind, tilsammen giver det et stærk og samtidigt super blødt og eksklusivt garn.

Snefnug Havgrøn 7864 er velegnet til baby- og børnestrik samt til tidens trend med oversize strikdesign på store pinde til voksne både som sweatre, cardigans, halstørklæder og huer. Med de 32 smukke farver i SNEFNUG er der rig mulighed for at sammensætte lige dit farveudtryk.

Den anbefalede pindestørrelse er 4.0 -6.0 mm og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram.

Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde, med uldvaskemiddel og lade det ligge tørre fladt.

Ved vask i maskinen, kan det færdige arbejde krympe op til 7%, men vil give sig igen i brug. Det anbefales at strikke ribkanter lidt fast og en anelse smallere da disse ligeledes giver sig i brug.

Kvalitet: Snefnug Havgrøn 7864 består af 55% Baby alpaca, 10% ekstra fin Merinould og 35% Bomuld

Løbelængde: 110 m pr. 50 g/120 yards per 50 g

Pinde: 4 -6 mm

Strikkefasthed: 12 – 16 masker x 24 pinde

Vask: Det anbefales at vaske det færdige arbejde i hånden med uldvaskemiddel

Lidt om Tante Grøn:

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substitutter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Snefnug Havgrøn 7864 farven ikke lige er dig, så kan du se de andre Snefnug farver her.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snefnug Havgrøn 7864”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved