Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Silkeblomst Turkis 2425

DKK65,00

Silkeblomst Turkis 2425 er et eksklusivt garn fra Tante Grøn CPH. Det er blødt og fnuglet og er spundet i 30% silke og 70% mohair. Mohair garn er en del af tidens trend og du kan derfor bruge Silkeblomst til mange af tidens design. Enten alene eller som følgetråd er Silkeblomst god. Du kan f.eks. bruge Silkeblomst som medløbertråd til Bøllefrø, Yaku, Alpaca 2, Arwetta, Bio Blomsterfrø eller Blomsterfrø i mange designs. Silkeblomst mohairgarn giver slutproduktet en fylde og elegance samtidig med en lethed.

Du kan bruge garnet som følgetråd til en sweater som ellers ville være i ren uld eller bomuld for at lette sweaterens udtryk. Garnet har en løbelængde på 210m pr. 25 gram og hvis du strikker med 1 tråd anbefaler vi at du bruger pinde 3-3,5mm. Med 2 tråde kan du strikke med pinde fra 3,5mm. Hvis du skal strikke en sweater i f.eks. størrelse medium anbefaler at bruger ca. 8 nøgler af 25 gram. Du kan søge inspiration til dit næste project på vores opskrifter eller f.eks. PetiteKnit. Strikkefastheden er 21m og 32 pinde.

Hvis du kan lide Silkeblomst Turkis 2425 fra Tante Grøn CPH, vil du måske også synes om vores andre eksklusive garner som f.eks.: Bøllefrø, Bio Blomsterfrø, Blomsterfrø, Havblik, Print, Tweed og Colourways.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Materiale: 30% Silke, 70% Mohair.
Vægt / Længde: 25 gram = 210m.
Strikkefasthed: 21m og 32 pinde = 10×10 cm på pinde 3,5.
Anbefalet vaskeanvisning: Håndvaskes i lunkent vand med Eucalan uldvaskemiddel.

Læs mere
Vægt 0.025 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silkeblomst Turkis 2425”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved