Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Sierra Andina Flaskegrøn 98

Sale!

Original price was: kr.83,00.Current price is: kr.66,50.

Lidt om Sierra Andina fra Adriafil:

Sierra Andina Flaskegrøn 98 fra Adriafil er 100 % ekstra fin  alpaca og kommer fra Peru, hvor de mest værdifulde racer af dette vidunderlige dyr opdrættes. Adriafil tilbyder garnet i et bredt udvalg af farver. Sierra Andina Flaskegrøn 98 er spundet af den fineste, blødeste og varmeste kvalitet af alpacaen. Hvis du er overfølsom overfor  fåreuld, så er alpaca strikkegarn et godt valg.

Kvalitet: 100% alpaca

Leveres i 50 g nøgler med løbelængde 133 m

Strikkefasthed: 23m x 28p = 10 x 10 cm på pind 3½ – 4

Garnforbrug: Til en trøje str 38/40 ca. 600g

Vaskeinstruks: Bør håndvaskes.

Strikkegarn og effektgarn til koldere og varmere dage

Hos Tante Grøn CPH finder du en masse skønt garn udover Sierra Andina Flaskegrøn 98 der egner sig godt til både vinterstrik,  sommerstrik og alt midt imellem. Skal du strikke eller hækle et par fine strømper, har vi et bredt udvalg af lækkert og blødt strømpegarn i mange farver og varianter som f.eks: silke, mohair, kamgarn og uldgarn fra Hedgehog Fibres, Arwetta og Colourways. Vi har også effektgarn med glimmer i Paia fra Filcolana, som giver et ekstra tvist til strikketøjet. Vi har mange skønne bomuldsgarner, der egner sig godt til baby- og børnestrik, sommerstik og interiørstrik som håndklæder, viskestykker og grydelapper. Vi sælger også uldgarn og hørgarn, der kan bruges til at strikke en lækker sweater, vest eller bluse, som kan anvendes til de lune sommeraftener eller koldere vinderdage.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight 0,100 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sierra Andina Flaskegrøn 98”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved