Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Prikker og striber – Pude

kr.720,00

Beskrivelse af Prikker og striber designet af Birthe Larsen

Birthe Larsen arbejder meget med abstrakte designs – her er hun inspireret af sig over striber og prikker i en smuk komposition.

Birthe Larsen er uddannet væver. Med Ann-Mari Kornerup som inspirator har Birthe Larsen kastet sig over at sy billederne i stedet. Birthe Larsen omsætter sin motivverden til korssting, og puderne er det foretrukne produkt. Billederne pryder sofaen i stedet for på væggen. 

Alle designs broderes først af designeren selv, oftest i flere farvekompositioner. Her gås ikke på kompromis!

Størrelse: 40 x 40 cm

Stof: Fru Zippe stramaj, 4,0 trd pr cm

Garn: Flora Lin, hørgarn

Sting: Korssting

Flora Lin er et smukt hørgarn, fremstillet specielt til Fru Zippes designs. Hørgarn har en speciel struktur og sin helt egen glans, der gør materialet spændende at arbejde med.

Pakningen indeholder diagram, stramaj, nål og garn. Monteringsmaterialer medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Lidt om Tante Grøn CPH

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prikker og striber – Pude”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved