Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Permin Elise Turkis 1114

DKK36,00

Blødt Elise Bomuldsgarn med Cashmere

Permin har mere end 160 års erfaring med tekstiler, og Elise garn er endnu et pletskud. Grundet Permin Elise Turkis 1114 er spundet med cashmere, vil strikketøjet af Elise garn være utroligt blødt. Det er derfor ideelt til tøj til børn og voksne i alle aldre.

Elise Garn fra Permin kommer i nøgler på 25 g.

Permin Elise Turkis 1114 har en løbelængde på 115 m per 25 gram og du kan bruge pindesstørelse 3. Garnet består af 90% bomuld og 10% cashmere. Den har en strikkefasthed på 25mx38p på pinde 3, og skal vaske i hånden.

Kort om Permin

Permin har mere end 160 år på bagen og er grundlagt i København i 1854, og eksportere i dag garn, opskrifter og broderier til hele verden. De har virksomhed i Danmark og Sverige, og er en familie virksomhed som blev drevet af 3 generation frem til nuværende direktør Frits Nordlunde tog over. Permin har været med på gør-det-selv bølgen siden den startede tilbage i 1932, og længe før det. Læs mere om Permin spændende historie nu.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr. Hvis ikke lige Bella garn er dette rette for dig, så har vi helt sikkert det rette garn for dig. Kontakt os her på siden, på telefon eller over email.

Bella garn fra Permin findes i et vel af flotte farver, og nedenunder kan du se de farver vi har hentet hjem.

Læs mere
Vægt 0.025 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Permin Elise Turkis 1114”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved