Gratis fragt i DK ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Paia Rose Shimmer 709

DKK52,00

Paia Rose Shimmer er flot effektgarn som du kan bruge til at give dit strikkeprojekt et flot fremtoning. Garnet kommer fra Filcolana som har over 40 år på bagen. Filcolana sælger uld af høj kvalitet og overser produktionen fra start til slut for at sikre den højekvalitet som denne effektgarn har.

Paia Rose Shimmer effektgarn er et smukt glimtene effektgarn, som samtidig er dejlig blød. Dette effektgarn er ideelt at bruge som følgetråd, men du kan også sagtens lade den stå af alene. I ide kunne være at strikke den samme med en Silk mohair som f.eks. en fra Tilia.

Paia Rose Shimmer består af 67 % viscose og 33 % metallisk polyester. Garnnøglerne har en løbelængde på 245 meter og kommer i nøgler af 25 gram. Garnet kan maskinvaskes, men jo mere skånsomt det vaskes jo bedre holder det.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Vi stræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Hvis ikke lige Paia Rose Shimmer er dig så kan du se de andre Paia farver her. Hvis du gerne vil videre om garnet kan du læse mere om Paia effektgarn, samt Filcolanas andre garner her. På samme side finder du også et flot udvalg af strikkeopskrifter, som du kan bruge Paia effektgarn til.

Læs mere

 

Kvalitet: Paia Effektgarn består af 67 % viscose og 33 % metallisk polyester

Løbelængde/Yardage: 245 m pr. 25 g/268 yards per 25 g

Vask: Kan maskinvaskes

Vægt 0.025 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paia Rose Shimmer 709”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved