Gratis fragt ved 299,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 299,-

Est. 1983

Økologisk Hverdagsuld 15 Koral

DKK32,00

Når du køber Økologisk Hverdagsuld 15 Koral får du et garn i 100% økologisk ny europæisk uld der er blevet produceret med god samvittighed. CaMaRose har som sædvanligt sat barren højst i forhold til miljø, dyrevelfærd, sundhed, arbejdsforhold, bæredygtighed og kvalitet. Garnet er certificeret med STANDARD 100 fra OEKO-TEX® hvilket betyder at farven brugt til indfarvningen af ulden er fri for forurenende og farlige kemikalier. Garnet er særdeles velegnet til Sweatre, Cardigans eller kofter og luffer såvel som til interiør da det er et meget slidstærkt garn. Du vil se at Økologisk Hverdagsuld farver vil passe godt til de traditionsrige nordiske designs. Garnet har egenskaberne fra klassiske uld hvilket betyder at det kan optage store mængder fugt uden at føles våd. 

At garnet er STANDARD 100 OEKO-TEX® certificeret betyder at du har en garanti for at garnet bliver produceret under bæredygtige forhold og bagefter bliver testet fri for over 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. STANDARD 100 fra OEKO-TEX® er den førende i verden indenfor certificering af tekstiler og deres krav spænder langt bredere end f.eks. reglerne i Danmark og EU. Det betyder at du kan vide dig ekstra sikker hvis du shopper med en dagsorden hvor klima og økologi vægter højst.

Hvis du syntes om Økologisk Hverdagsuld 15 Koral vil du måske også kunne lide de andre garner fra CaMaRose som du finder her: Tynd LamauldSnefnugStjernestøvMånestråleLamauld 1/2Lama TweedØkologisk Sommeruld og Yaku.   

 

  • Materiale: 100% ny økologisk uld.
  • Vejledende strikkefasthed: 20 – 22 masker x 30 pinde.
  • Anbefalede pinde: 3,5 – 4 mm.
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 150 meter.
  • Finvask eller Uldvask max 30°C / Tørres fladt.
  • 37 STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificerede farver.
Vægt 0.05 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk Hverdagsuld 15 Koral”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit nye strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved