Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Observationer: Knits and Essays from the Forest

kr.300,00

Observationer: Knits and Essays from the Forest af Lotta H. Löthgren

Observationer af Lotta H. Löthgren inkluderer ni strikmønstre til langtidsholdbare, bærbare beklædningsgenstande og tilbehør, sammen med essays om at leve et liv tæt på naturen.

Observationer: Knits and Essays from the Forest er en strikket tur gennem skoven og årstiderne. Med et skarpt øje for naturens medfødte vidundere kombinerer Lotta H. Löthgren strikdesign med noter af det landskab, hun kalder hjem: en lille landsby i det sydøstlige Sverige, beliggende blandt skove og søer. Der bruger hun dagene på at skrive, strikke, designe strik og håndfarve garn.

“Mønstrene er blevet til i en stille samtale med landet, hvor man trækker elementer fra den naturlige verden og omsætter dem til sting og stof,” siger Lotta.

Lotta H. Löthgren er strikdesigner, forfatter og garnfarver, der bor sammen med sin mand, børn, hunde og høns i en lille landsby i det sydøstlige Sverige, hvor hun også driver sin egen garnbutik. Lotta lever et lille, stille liv tæt på naturen og de skiftende årstider. Som designer elsker hun at fortolke naturlige elementer til praktiske og bærbare beklædningsgenstande, perfekt til hendes livsstil.

Du kan læse mere om Lotta H. Löthgren her.

Læs mere
Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Observationer: Knits and Essays from the Forest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved