Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

NELLIE TOP

DKK 55 - 236,-

OBS: Opskriften Købes hos Spektakelstrik og koster 55 kr. Vælg garn efter den ønskede størrelse nedeunder. Se garnforbruget ved hver af garnerne. Vælg garn nedenfor.
Havblik
Havblik fraTante Grøn CPH.
Qty:-+

Lidt om NELLIE TOP fra Spektakelstrik:

Nem og enkel retstrikket top, som strikkes i ét stykke. Stropperne laves med i-cord. Kan bruges som sommerstrik eller over en trøje til de koldere dage.

Størrelse:
XS (S) M (L) XL (XXL)

Overvidde:
84 (88) 95 (102) 109 (116) cm

Hel længde inkl stropper:
(toppen vil give sig i længden i brug)

42 (43) 44 (46) 48 (49) cm

Strikkefasthed:
19 m og 35 p på p 4 mm = 10 x 10 cm

Garn:
Havblik fra Tante Grøn CPH 

200 (300) 300 (300) 300 (300) g

Vaskeanvisning:
Uldvaskeprogram i 30 grader (fingervarmt) vand. Herved bevares farven og tekstilet længst. Men Havblik kan sagtens vaskes ved 60 grader i vaskemaskine og med almindeligt vaskemiddel. Her må der dog påregnes et hurtigere farvetab.

Tante Grøn CPH har et stort udvalg af strikkegarn fra Sandnes Garn, Isager, CaMaRose og Filcolana m. fl.

Ud over egen design, har vi et stort udvalg af strikkegarner fra mange danske og nordiske designere. Vi sørger også for at være opdateret med tidens designere og deres strikkeopskrifter, så vi har meget af det garn, de strikker i. Vi følger blandt andet med hos: PetiteKnit, Stine Hoelgaard og Regitze Lautzen, som er glade for Silk Mohair fra IsagerSunday fra Sandnes Garn,  Arwetta og Tilia fra Filcolana og Snefnug fra CaMaRose. Har vi ikke, hvad du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så skal vi gøre alt for at hjælpe dig. 

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Weight ,5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NELLIE TOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved