Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Midnatssol Havgrøn 9512

kr.46,00

Et garn der holder rigtig godt på fibrene

Se den flotte Midnatssol Havgrøn 9512 fra CaMaRose som er endnu et fantastisk garn i rækken. Det er produceret med hensyn til lethed, blødhed, kvalitet, naturmaterialer og ikke mindst dyrevelfærd. Midnatssol har mange egenskaber og er bland andet blødt, let, luftigt og fyldigt i fed af 25 gram. Midnatssol er et blandingsgarn bestående af 54% Baby Alpaca, 10% Merinould der selvfølgelig er mulesing fri og 36% Tencel. Tencel er hvad der gør Midnatssol ekstra unik da det holder godt sammen på fibrene i garnet. Garnet kommer fra Italien og bliver spundet i et lille familieejet spinderi hvor der bliver taget hensyn til miljø og dyrevelfærd.

Hvad kan du bruge Midnatssol til?

Du kan bruge Midnatssol i kombination med andre garner fra CaMaRose som følgetråd som for eksempel YakuTynd LamauldØkologisk Sommeruld og Snefnug. Garnet er rigtig godt til sweatre, cardigans, sjaler, huer samt baby og børnestrik. Det kan bruges som enkelttråd eller flere hvis du vil have et mere chunky look til dine sweatre og cardigans. Den egner sig specielt godt til flertrådet strik med 2-3 tråde i ens farver eller i flere farver for at skabe dit helt eget look. Midnatssol kommer i 15 skønne farver der passer ind i CaMaRoses flotte farveskalaer.

Læs mere
Weight 0,025 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Midnatssol Havgrøn 9512”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved