Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Metallic Madeira Gold Dust fv 324

kr.45,00

Kort om Metallic Madeira Gold Dust fv 324

Effektgarnet fra  Metallic Madeira Gold Dust fv 324 laver de flotteste glimmer følgetråde. Den er på tykkelse med en sytråd, og passer til alle typer garner hvad enten on du bruger uld, silke, bomuld – strikker i ensfarvet eller stribet. Kort sagt er den ideel til at give lidt glimmer i dit strikkeprojekt.

De giver en rigtig flot effekt, som kan ses tydeligt i dit projekt. Det er ikke kun til strikkeopskrifter, men også hækleopskrifter at denne tråd gør sig godt.

Indeholder: 55% Metallic og 45% Polyamid
Garntype: Effektgarn
Løbelængde: 1000 m
Vask: Kan vaske i maskine ved 30 grader

Hvis ikke Metallic Madeira Gold Dust er dig, så kan du finde de andre farver i Metallic Madeira under tilbehør.

God service og hurtig levering, når du bestiller strikkegarn online 

Hos Tante Grøn CPH kan du altid forvente god service og en hurtig levering, når du bestiller i vores webshop. Det er uanset om du køber garn, brugskunst eller strikke- og hækletilbehør. Du finder også tit gode tilbud på udvalgte garnmærker. Vi bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse både online, men også i vores fysiske butik på Frederiksberg. Det er et sted, hvor du finder nye produkter, du ikke finder andre steder og kan få gode råd og strik om hækling eller hjælp til dit næste strikkeprojekt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metallic Madeira Gold Dust fv 324”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved