Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Merilin 31s

kr.66,00

Om Merilin 31s fra Isager

Merilin 31s fra Isager er tretrådet garn, som er spundet af en blanding af hør og uld. Grundet garnets tre tråde er det ideelt til strukturstrikning. Det er et blødt uldgarn, som kan bruge af mange folk, som ellers ikke kan tåle uld, da hørfibrene lægger sig over uldet. Høret i garnet er også med til at give et fint farvespil, da det ikke tager imod uldfarven.

Garnet er ideelt til børnetøj, som Marianne Isager har også brugt de til blandt andet herretrøjer i hendes bog DÆXEL.

Merilin 31s kommer i nøgler af 50 gram.

Materiale: 80% uld; 20% hør
Løbelængde: 208 m pr. 50g

Hvis du kan lide Isager Merilin 31s vil du måske også kunne de andre garner vi har fra Isager som f.eks.  Alpaca 3, TrioTweed og Highland Wool.

Merilin 31s kan fint strikkes alene på en pindetykkelse mellem 3 og 3,5, men kan også kombineres med andre garner. Disse kombinationer kunne for eksempel være:

  • Merilin og Alpaca 1 som strikkes på en pindetykkelse mellem 3,5 – 4,5
  • Merilin og Alpaca 2 som strikkes på en pindetykkelse mellem 4 – 5,5
  • Merilin og Silk Mohair som strikkes på en pindetykkelse mellem 4 – 7

OPBEVARING

Isager garner er ikke mølbehandlede, da de midler der findes ikke er uden bivirkninger i forhold til allergikere og i øvrigt også kun holder til første vask. Husk derfor at opbevare garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.

Hos Tante Grøn CPH har vi et stort udvalg af garner i mange skønne farver. Så hvis du vil have syn for sagen og mærke garnet mellem fingrene, så kom forbi vores butik på Christian Winthers Vej. Hvis du ikke fandt den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substituter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds.  Vistræber altid efter en personlig og nøje vejledning så du er på sikker vej med dine fremtidige strikkeeventyr.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner, samt nye spændende produkter. Vi føre blandt andet flere af Isagers garner foruden Tvinni såsom, Silk Mohair, Japansk Bomuld, Alpaca 1 og mange flere.

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merilin 31s”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved