Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Lamauld Mellemgrå 6080

kr.40,00

Out of stock

Lamauld Mellemgrå 6080 fra Camarose er et blødt, rustikt og 1-trådet garn bestående af 50% Lamauld og 50% Peruviansk Højlandsuld. Lamauld fibre er et eksklusivt naturprodukt, lanolinfri, let og stærkt. Lamauld Mellemgrå 6080 er med sit rustikke udtryk, høje isoleringsevne og styrke særdeles velegnet til klassiske nordiske sweatre, cardigans og tæpper.

Lamauld Mellemgrå 6080 fra CaMaRose produceres i Peru under hensyn til både miljø, dyrevelfærd og de lokale bønder og arbejdere. Producenten er oeko-tex certificeret på alle deres uldprodukter og anvender solenergi i produktionen. Du kan læse meget mere om Lamauld Mellemgrå 6080 fra CaMaRose lige HER.

Produktinfo

  • Materiale: 50% Lamauld og 50% Peruviansk Højlandsuld.
  • Vejledende strikkefasthed 17-18 masker x 24 pinde.
  • Anbefalede pinde: 4,5 – 5,0 mm.
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 100 meter.
  • Uldvask/ Uldprogram max 30°C / Tørres fladt.

Kvaliteten og egenskaberne passer meget fint ind i de målsætninger som Tante grøn CPH lægger meget vægt på.

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt. Du er altid velkommen i vores butik på Frederiksberg, hvis du vil have syn for sagen og mærke Lamauld mellem fingrene. Vi står klar med et smil og stræber altid efter en god og personlig betjening. Eller find dit garn på vores hjemmeside, hvor vi altid prøver at være først med spændende nyheder og nyttige tips omkring at strikke og hækle. Du er også meget velkommen til at deltage på vores workshops, som vi afvikler fortrinsvis i efterår- og vinterperioden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lamauld Mellemgrå 6080”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved