Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Snefnug Solsort 7106

kr.74,00

Lidt om Snefnug Solsort 7106 fra Camarose:

 

LETHED – BLØDHED – KVALITET – NATURMATERIALE – ØKOLOGISK 

Snefnug Solsort 7106 er super blødt, let, luftigt og fyldigt garn som udelukkende består af naturmaterialer i en ekstra lækker kombination af 55% ufarvede alpaka fibre, 10% merinould (non mulesing) og 35% økologisk bomuld.

SNEFNUG Natur produceres af et Italiensk familieejet spinderi med stor vægt på til miljø og dyrevelfærd, således er den anvendte merinould, der  selvfølgelig er mulesing free og stammer fra Sydamerika. Alpakaen er fra Peru, mens bomulden er fra Egypten.

Snefnug Solsort 7106 er sammensat af en økologisk bomuldstube som kerne, hvori en fin og sirlig blanding af merino og alpaka er blæst ind. Tilsammen giver det et stærk og samtidigt super blødt og eksklusivt garn.

SNEFNUG Natur er særdeles velegnet til baby- og børnestrik, samt til tidens trend med oversize strikdesign på store pinde til voksne både som sweatre, cardigans, halstørklæder og huer.

De 11 smukke farver i SNEFNUG Natur er naturens egen farvepalet.

Den anbefalede pindestørrelse er 4,0 – 6,0 mm, og den vejledende strikkefasthed er 12-16 m pr 10 cm og ca. 24 p i højden. Løbelængden er 110 m pr nøgle af 50 gram.

Det anbefales at HÅNDVASKE det færdige arbejde med uldvaskemiddel og lade det liggetørre fladt.

Produktinfo:

  • Materiale: 55% alpaka, 35% økologisk bomuld og 10% merinould
  • Vejledende strikkefasthed: 12-16 masker x 24 pinde.
  • Anbefalede pinde: 4,0 – 6,0 mm.
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 110 meter.
  • Det anbefales at vaske det færdige arbejde i hånden med uldvaskemiddel / Tørres fladt.

Vi har et stort udvalg, og kan hurtigt få farverne hjem til dig, hvis de skulle være udsolgt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til garnet, eller er i tvivl om det kan passe til dit næste projekt.

Mere Garn fra CaMaRose

Hvis du syntes om Snefnug Natur fra CaMaRose vil du måske også kunne lide de andre garner fra CaMaRose, som du finder her: Lamauld 1/2StjernestøvMånestråleTynd LamauldØkologisk SommeruldLama TweedØkologisk Hverdagsuld og Yaku.

Tante Grøn CPH udvider løbende garn sortimentet med nye versioner af vores garner. Fandt du ikke den rigtige garn kvalitet har vi altid flere substitutter at vælge i mellem. Det kan være svært at vælge netop den rigtige farve, så tag dig god tid og spørg os endelig til råds. Hvis Snefnug Natur farven ikke lige er dig, så kan du se de andre Snefnug farver her

Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snefnug Solsort 7106”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved