Gratis fragt i DK ved 399,-

2-3 dages levering

Est. 1983

Gratis fragt ved 399,-

Est. 1983

Lamatweed 6450 Lysebrun

kr.47,00

Out of stock

Lamatweed 6450 Lysebrun er endnu et eksklusivt garn fra CaMaRose der består af 40% Lamauld, 40% Peruviansk Højlandsuld og 20% Viscose. Så er det produceret med hensyn til miljøet, bæredygtighed såvel som dyrevelfærden. Lamaulden gør at Lamatweed har en høj isoleringsevne og blandingen af Peruviansk højlandsuld og Viscose gør at garnet får den velkendte tweedeffekt. Desuden tilføjer det en smule glans såvel som en lækker blødhed.

Lamatweed giver et rustikt slutresultat med god isoleringsevne, styrke og blødhed. Det er derfor godt til børnetøj som f.eks. sweatre, cardigans, overtøj og tæpper. Du kan kombinere Lamatweed med Lamauld ½ eller bruge den i stedet. Grundet tweedteknikken under spindingen har garnet en tendens til varierende tykkelse der giver Lamatweed sit velkendte look. Ulden stammer fra spinderier i Peru og er produceret under nøje hensyn til miljø, dyrevelfærd, lokalsamfundet og så er producenten selvfølgelig OEKO-TEX ® certificeret. Desuden anvender producenten solenergi i produktionen. Hvis du kan lide tweed garn, så se Tante Grøn CPH’s egen Havblik Tweed.

Hvis du syntes om Lamatweed 6450 Lysebrun fra CaMaRose vil du måske også kunne lide de andre garner fra CaMaRose som du finder her: Lamauld 1/2, SnefnugStjernestøv, Tynd Lamauld, Økologisk Sommeruld, Månestråle, Økologisk Hverdagsuld og Yaku.

  • Materiale: 40% Lamauld og 40% Peruviansk Højlandsuld 20% Viscose
  • Vejledende strikkefasthed: 17-18 masker x 24 pinde.
  • Anbefalede pinde: 4,5 – 5,0 mm.
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 100 meter.
  • Uldvask/ Uldprogram max 30°C / Tørres fladt. Du kan bruge uldvaskemiddel Eucalan.
Weight 0,05 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lamatweed 6450 Lysebrun”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunder købte også

NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på det seneste nye i Tante Grøn CPH ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi giver dig et lille hint om de nyeste events, tilbud og gode idéer til dit næste strikkeprojekt.

 

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved

Tante Grøn CPH® All Rights Reserved